diumenge, 11 de setembre del 2016

Ja tenim el primer 2d7

Els Salats de Súria vam descarregar dissabte 10 de setembre el nostre primer 2d7, a Castellar del Vallès, en la que va ser la millor actuació de la nostra història. Ens hem convertit així en la segona colla que descarreguem aquest castell sense haver caigut abans intentant-lo.

Al voltant de les 17.00 dos autobusos amb 115 Salats van arribar a Castellar, per tal d'actuar a la seva Festa Major. Tots i cada un dels Salats, amb una idea al cap: 2d7. Aquest va ser el castell amb el que es va entrar, a la primera ronda: sòlid, segur..., després de fer l'aleta i de descarregar-lo, va arribar l'eufòria salada. A continuació es va descarregar el 3d7p i el 3d7, estrenant l'acotxador. Finalment, es va carregar el p5 i es van descarregar 2p4.




Aquesta és, doncs, la millor actuació salada... a 60 km de casa!!! Gràcies a totes aquelles persones que es van anar a complir un somni: descarregar un castell inèdit per a nosaltres, el 2d7.

El dia següent, l'11-S, com ja és habitual, els Salats de Súria vam descarregar un pilar a la torre, en un acte per a Commemorar la Diada de Catalunya.

Properament tenim dues cites més: una a Cardona, el 17 de setembre. L'altra, el 25 de setembre al Concurset. Així que toca seguir treballant per a fer allò que més ens agrada: castells!