dimarts, 14 de juny del 2016

400 castells descarregats

Diumenge 12 de juny, una cinquantena de Salats ens vam dirigir a Cerdanyola del Vallès, on malauradament no solem ser gaires efectius i menys en aquestes dates, per a actuar-hi juntament amb la colla de la ciutat, els Castellers d'Esparreguera i els Castellers de Castellar.

Tot i el baix nombre d'efectius, va ser una actuació especial, doncs els Salats vam descarregar el nostre castell número 400. Va ser en el 3d6p descarregat a la segona ronda. 

A l'actuació es van descarregar un p4, seguit d'un sòlid 2d6, un impecable 3d6p en el que van pujar castellers poc habituals, seguit d'un 3d6. Finalment, es va descarregar un p4.




Ara mateix, portem descarregats en total 102 castells de 7, 299 de 6 i 43 p5. Està a les nostres mans seguir augmentant aquestes xifres!!!

Per dissabte 18 de juny hi havia previst un taller de castells a l'escola Francesc Macià, però per motius aliens a la colla, s'ha cancel·lat el taller!

La propera cita salada serà dijous 23 de juny al vespre davant l'Ajuntament de Súria, on es farà el ja tradicional pilar de Sant Joan.

Per acabar, informar que per Festa Major s'organitzarà el II Concurs de Dubsmash Salat. Aneu preparant els vostres vídeos: ho passarem bé i hi haurà premi!!! Divendres 8 de juliol, després de l'assaig, mostrarem els vídeos!!!