diumenge, 24 d’abril del 2016

Tercera actuació de la temporada, tercer 3d7

Els Salats de Súria hem fet, avui diumenge, la millor actuació de l'any, amb el 2d6, 3d7 i 3d6p descarregats. Ha sigut a Guissona, on hem actuat juntament amb els Marganers i els Tirallongues.

Ha sigut una bona diada, en la que el temps ha acompanyat a que sigui un gran dia. Després dels pilars d'entrada, els Salats de Súria hem sortit amb el 2d6 com a primer castell, descarregant-lo sense problemes. Per la seva banda, Margeners han descarregat el 4d7 i Tirallongues el 3d7p. A la segona volta, els Salats hem descarregat el 3d7. Castell que tot i tenir estrenes al pis de terços, ha estat molt parat. En aquesta segona volta, tant la colla local com la manresana han descarregat el 4d7. En tercera ronda, els salats hem descarregat el 3d6p, els Marganers el 3d6ps i els Tirallongues el 3d7.



La propera actuació serà el proper 1 de maig, en motiu de la Festa Major de Salipota. És una altra oportunitat per a consolidar el millor inici de la història. Només cal fer una cosa -i ho sabeu: anar a assaig, anar a l'actuació i treballar de valent. Així que ja ho sabeu, aquest dimarts i aquest divendres, assaig. Diumenge, actuació. A més, En acabar hi haurà arrossada popular allà mateix. Si us hi voleu quedar, teniu fins aquest dimarts per a avisar.