dilluns, 29 de febrer del 2016

Crònica del torneig intercasteller de futbol

Els Salats de Súria ens vam desplaçar a Tarragona per disputar el Torneig Intercasteller de Futbol 2016, en el que vam quedar 14s.

A la fase de grups vam quedar segons, després de perdre contra els Castellers de Sants (7-2) i guanyar contra els Castellers de Sant Feliu (3-4) i els Nyerros de la Plana (també 3-4). A les eliminatòries vam perdre als penalts contra Brivalls de Cornudella després d'haver empatat a 2, i contra la Jove de Tarragona (0-4). Al dia següent, diumenge al matí, els Salats vam guanyar contra els Xiquets de Reus (1-4) i perdre als penalts contra els Castellers de la Vila de Gràcia, després d'empatar 2-2.

FELICITATS als Castellers de Vilafranca per guanyar el torneig, i a la Jove de Tarragona per la gran organització.




Tornant al món casteller, heu de saber que demà (1 de març) comencen els assajos de dimarts, al mateix horari que divendres: a partir de les 20.00 (canalla), i de les 21.00 (general). Per altra banda, aquest divendres ens visitarà la Xarxa de Televisions Locals per gravar part de l'assaig. Un membre de la colla representa Súria al programa Joc d'Amfitrions. Enfaixa't!

Finalment, apunteu-vos la següent data: diumenge 13 de març. Pel matí farem un assaig especial a Cardona. En acabar, a les 14.00, farem una calçotada al local, perquè fer castells no només implica fer pinya a plaça!