dimecres, 29 de maig del 2013

Identi'CAT 2013 - Sortida de cap de setmana a Bao

El proper cap de setmana, dies 1 i 2 de juny ens desplaçarem a Bao, prop de Perpinyà, per tal de participar a l'Identi'CAT, festa de la catalanitat de la Cayalunya Nord. L'Identi'CAT és una mostra de cultura popular amb teatre, cants, concerts, castells, correfocs, jocs de bitlles, jocs de cartes, ball de bastons, ball de gegants... i una ballada de sardanes.

Els Salats sortirem en autobus el dissabte a les 11 del matí per tal d'arribar a primera hora de la tarda. A les 16.00h farem l'actuació castellera a la plaça de l'Església, juntament amb la colla amfitriona dels Castellers del Riberal i la Jove de Barcelona. Seguidament hi ha un seguit d'actes, entre els quals concerts i correfoc. 

El diumenge, hi ha prevista una cercavila amb geganters, grallers, bastoners,... i una ballada de sardanes entre altres. Finalment es realitzarà un dinar (xatonada) de cloenda. L'hora aproximada d'arribada de diumenge és les sis de la tarda, amb possible parada a Berga.

Els Salats esperem gaudir d'un cap de setmana completíssim: ambient, festa, cultura... i bons castells que permetin continuar amb la feina realitzada fins ara. Tothom hi és convidat!



Dissabte i diumenge 1 i 2 de juny

ACTUACIÓ A IDENT'CAT - Bao
Dissabte, Plaça de l'Església, 16:00h 
Amb Castellers del Riberal i la Jove de Barcelona
Sortida en bus, dissabte, 11 del matí.


Tots els actes són gratuïts, llevat del dinar de diumenge, ofert als castellers per 5 euros. L'allotjament serà en un espai cedit per la colla del Riberal. Els preus del bus són: socis 13 euros, no socis 15 euros, pack familiar 3 i 4 persones a 30 i 40 euros.

Per apuntar-vos a la sortida podeu fer-ho al local (obert divendres de 21.00 fins la mitjanit) o posant-vos en contacte amb els membres de la junta.