dimecres, 1 de maig del 2013

Dues actuacions a casa!


El passat dissabte 27 d’abril a la tarda vam actuar a Valls de Torruella, dins el marc de la Festa dels Pubills. Avui  al migdia, 1 de maig, hem actuat a les festes del barri de Salipota. Dues actuacions ineludibles que hem fet des de la nostra primera temporada.

L’actuació a Valls de Torruella, tot i haver estat una jornada difícil, ens ha deixat molts petits regals com l’estrena de nous castellers i els dos pilars simultanis fets pels NEEDNIs (locals), moment més celebrat per la plaça.

La resposta de la colla a l’actuació de Salipota ha estat molt bona a tots nivells: hem omplert la pista de Salipota de camises salades amb ganes de fer castells! Després d’un clàssic pilar d’entrada, hem fet el 2d6 que, tot i haver tremolat durant la descarregada, no ha perillat en cap moment. El 3d6 amb el pilar ha tingut unes mides molt bones, parat en tot moment i amb molt bon ritme. El 4d6, malgrat haver quedat una mica obert, s’ha desenvolupat sense problemes.

En ambdues actuacions, les pinyes han estat ben treballades, i han comptat amb l’ajuda de la gent del públic, als quals estem molt agraïts. També s’ha de destacar les novetats que hi ha hagut a nivell de tronc, i especialment als poms de dalt. Totes dues actuacions han  finalitzat amb els pilarets, on ha participat tota la canalla salada.

Ara toca enfocar les actuacions de Badalona i Poble Sec, on esperem fer bons castells acompanyats de molt bones colles.

Actuació a la festa dels Pubills de Valls de Torruella (27/04/2013):
p4, 3d6, 3d6(id), 3d6(id), 2 p4 i pilars de canalla.

Actuació a les festes del Barri de Salipota (01/05/2013):
                  p4, 2d6, 3d6p, 4d6, p4 i pilars de canalla.


pilars NEEDNIs

2d6, al fons la falla de Mig-Món