dissabte, 28 de novembre del 2009

SOPAR GALA SALATS



Després de veure els missatges en l'entrada anterior, les persones encarregades del sopar ens volen aclarir/explicar alguna cosa.

El fet de que hagin decidit que anem de gala, forma part de l'espectacle, i ens ho demanen així, per tal de que tots i totes col·laborem amb aquest acte.
Quà vol dir anar de Gala? és una manera de dir que ens arreglem, que anem elgants, ... És cert que cadascú té la seva manera d'anar elegant, però penseu com anirieu a una celebració com pot ser un casament, un bateig, una celebració o festa important, ... i com anirieu a un sopar de gala formal.

Per altra banda també ens volen dir, que aquest any, els encarregats de preparar el sopar, son una part de la junta, que han decidit el tema de l'espectacle que veurem al sopar, i aquests, també decidiran, quin col·lectiu prepararà el sopar de l'any vinent. Això es dirà durant l'acte del sopar.
Posarem un exemple perquè tots i totes ho entengueu. Aquest any ho fa la gent de la junta, l'any que ve, ho pot fer la tècnica, o totes les persones que han fet de crossa algun cop, o totes les persones que estaven al tronc del 3d7, o del primer 5d6, o la gent de la pinya del 4d6p, o del 3d6p de Rubí, o els que portin ulleres, o nascuts a la primavera, ... i aquests montaran i duran a terme l'espectacle del sopar, i decidiran qui ho farà l'any vinent.

Si teniu alguna altra inquietud que poguem respondre, solucionar, o fer alguna cosa al respecte, no dubteu en fer-ho saber.


I si no surt res més, ens veiem Divendres a les 21.30 a la nau de Ca l'Agut.