diumenge, 13 de juliol del 2008

GRÀCIES






Gràcies a totes i tots!!!

Gràcies als que ens heu fet costat, als que ens heu ajudat, als que ens heu cuidat, als que ens heu assessorat... però sobretot gràcies als que ens heu estimat i als que ens heu deixat estimar-vos.

La nostra diada més llarga en un principi i massa curta en la seva fi, ha començat amb un pilar de quatre caminat, com mana la tradició castellera, amb un massa treballat tres de sis, però per això molt més agraït, amb un clavadissim quatre de de sis i amb dos pilars de quatre un d’ells per sota. I finalment i per celebrar-ho tots de cap a la font.

Després amb els nostres estimadissims padrins de bateig, el Minyons de Terrassa i el Tirallongues de Manresa ens hem refrescat i hem compartit el dinar. Però gracies també als que ens heu acompanyat en aquest llarg camí, els que ens heu ahjudat un instant de la vostra vida, i als que compartirem conjuntament mil experiencies encara per descobrir. Gràcies a totes i tots vosaltres aquests moments, instants i segons han estat i seràn per sempre més, moments, instants i segons especials per les nostres vides.